Dynaset Oy kasvaa Seclanin tukemana

Jatkuvasti kehittyvässä teollisuustoimialassa Dynaset Oy tarvitsee luotettavan IT-kumppanin pilvipalveluille, IT-tuelle ja IT-ympäristön jatkuvuudelle. Huolellisen kartoituksen jälkeen Seclan Oy valikoitui Dynasetin uudeksi IT-kumppaniksi, ja yhteistyötä on ollut jo kymmenisen vuotta. Kustannustehokas ja kattava ylläpitopalvelu alkoi näkyä nopeasti ajan säästönä.

”Ketterä toiminta tarvitsee taakseen toimivan IT:n. Meidän ei tarvitse enää itse huolehtia IT-infrastruktuurista, vaan Seclanin asiantuntijat hoitavat palvelimet, yhteydet, työasemat ja tarvittavien uusien systeemien integroinnit puolestamme. Tiedämme IT-kulut aika tarkkaankin vuositasolla, kun suurin osa IT-toiminnoista on keskitetty Seclanille” kertoo Dynasetin tekninen johtaja Timo Nieminen.

”Seclan huolehtii Dynasetin liiketoiminnan jatkuvuudesta IT-palveluillaan ja pyrkii parantamaan tehokkuutta. Pitkä asiakkuus mahdollistaa myös palveluiden kehittämisen. Pitkän yhteistyön myötä Seclan ymmärtää liiketoimintaamme, mikä on meille arvokasta”, kertoo puolestaan Dynasetin CEO Anni Karppinen.

IT-ulkoistuksen ja yhteistyön hyödyt:

· Kokonaispalvelu: Osaava kumppani huolehtii IT-kokonaisuuden toteutuksesta ja ylläpidosta, joten Dynaset voi keskittää resurssinsa ydinliiketoimintaansa.

· Arki on sujuvaa, kun IT-puolen peruspalvelut ja järjestelmät toimivat luotettavasti ja mahdollistavat Dynasetille ketterät prosessit.

· Hyvin toteutettu IT-ulkoistus säästää kustannuksia ja on budjetoitavissa vuositasolla.

Dynaset antaa kolme vinkkiä IT-ulkoistuskumppanin valintaan:

1. Valitse itsellesi sopivankokoinen kumppani, joka on riittävän ketterä ja ”kasvollinen”, ja pystyy tuottamaan kattavan palvelukokonaisuuden laadukkaasti.

2. Varmista, että toimittaja on aidosti kiinnostunut juuri teistä.

3. Tee riskianalyysiä ja ota huomioon esimerkiksi palveluaika. Seclanilta on saatavilla jopa 24×7 palveluaika.

Haluatko kuulla, miten sinun yrityksesi voi hyötyä Seclanin IT-palveluista? Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää! Oheisesta linkistä voi kuunnella myös Dynaset radiomainoksen yhteistyöstämme.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Autamme mielellämme jos sinulla on jotain kysyttävää.