Vapauta aikasi olennaiseen

Tilaa kokonaisvaltainen IT-ulkoistus meiltä

Seclan SATA IT-ulkoistuspalvelut

Seclan Sata IT-ulkoistuspalvelut

Seclan Sata on palvelu, jolle annamme 100% tyytyväisyystakuun. Paketti sisältää yrityksen IT-infrastruktuurin täysulkoistuksen sekä ylläpidon. Hinta alkaen 600 €/kk. Sopimuksen kesto alkaen 2 kk.

Palvelumme tuo mukanaan kustannustehokkuutta ja joustavan tavan hoitaa sekä IT-toimintojen perusylläpitoa että yllättäviä, nopeita ratkaisuja ja asiantuntemusta vaativia tilanteita. Palvelumme toimii niin arkena kuin pyhinäkin sekä silloin, kun yrityksesi henkilöstö lomailee.

Miksi IT-ylläpito ja -tuki kannattaa ulkoistaa?

Tahdotko tietää ja suunnitella IT-toimintojen kustannukset ennakkoon? Haluatko välttää yllätyskuluja?

Seclan Sata -palvelu takaa kiinteän hinnoittelun ilman yllätyksiä ja IT-kulut on helppo määritellä vuosittain.

Onko oma IT-henkilösi ali- tai ylityöllistetty? Onko haastavaa pitää IT-osaaminen riittävällä tasolla?

Panostamalla laadukkaaseen ja joustavasti toimivaan Seclan Sata -palveluun saat koulutettujen osaajien palvelut käyttöösi murto-osalla oman IT-henkilön palkkaamisen ja kouluttamisen kustannuksista.

Aiheuttaako loma-aika kesäisin pulmia IT-tuen hoitamisessa? Entä hoituvatko helpdesk-hommat virka-ajan ulkopuolella ongelmitta?

Ota Seclan Sata -palvelu käyttöösi ja saatte lomailla rauhassa. Päivystämme puolestanne arkena ja pyhinä sekä loma-aikoina.

Tarvitsetko lisää aikaa yrityksen liiketoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen?

Ulkoistamalla IT-ylläpidon ja -tuen saat vapautettua aikaa pääliiketoiminnan pyörittämiseen ja sen kehittämiseen, kun IT-tehtävien hoito ei ole oman henkilöstösi huolehdittavana.

Seclan sata IT-ulkoistuspalvelut

Seclan Sata -paketti sisältää kaiken, mitä IT-infrastruktuurin täysulkoistukseen ja ylläpitoon tarvitaan. Hinta alkaen 600 €/kk. Sopimuksen kesto alkaen 2 kk.

Helpdesk

Käytössäsi on yksi helpdesk-mobiilinumero, johon soittaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Etätuki ja onsite-lähituki

Etätuki ottaa yhteyttä asiakkaan koneeseen ja ratkaisee ongelman. Onsite-lähituki saapuu paikalle, kun tarvitset apua toimipisteelläsi.

Rajaton ja nopea

Rajattomasti tukipyyntöjä nopealla vasteajalla.

Työasemat

Valittavissa max 10 työaseman ylläpito ja 2 palvelinylläpitoa tai max 15 työaseman ylläpito ilman palvelinylläpitoa.

Päätelaitteet

Työntekijöiden ja yrityksen päätelaitteiden ja puhelimien ylläpito.

Muut

Sisältää tulostimien, tukiasemien, verkkolaitteiden ja sähköpostin hoidon.

Tarvitsetko lisäpalveluita?

Seclan Sata -pakettiin voidaan liittää erilaisia lisäpalveluita. Voit myös tilata tarvitsemasi palvelun erikseen. Tsekkaa valikoimamme ja ota yhteyttä, niin neuvotellaan tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

Tietoliikenneyhteydet

Seclan on myös Internet-operaattori. Meiltä saat langalliset yhteydet palomuuripalveluineen aina 1G/1G nopeuteen asti. Toimitamme myös yritystason langattomat ratkaisut.

Virtuaalipalvelimet ja palvelinratkaisut

Tarjoamme palvelinkapasiteettia edullisesti ilman välikäsiä. Seclanilla on luokiteltu oma konesali, joka sijaitsee toimistomme yhteydessä. Myös varasali löytyy Suomesta. Palvelinylläpito on täysin Seclanin omissa käsissä.

Valvonta- ja käytettävyyspalvelu (SLA)

Anna Seclanin hoitaa järjestelmä- ja tietoliikennevalvonta puolestasi. Valvonta on asia, joka valitettavan usein unohtuu ja nostetaan esiin silloin, kun jotakin yllättävää tapahtuu ilman ennakkovaroitusta. Palvelun tarjoamme joko osana IT-ulkoistuksen kokonaishintaa tai erikseen silloin, kun esimerkiksi helpdeskin ja palvelinasioiden suhteen halutaan erilainen palveluaika. Saatavilla 24/7 tukipalvelut.

Varmistusasiat

Varmistaminen on asia, johon kiinnitetään huomiota usein vasta silloin, kun todetaan, että jotain harmillista on sattunut. Seclan tarjoaa erilaisia varmistusmalleja luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Esimerkkinä etävarmistus, jossa yritys itse vastaa varmistuksista, mutta haluaa ulkoistaa varmuuskopioinnin elintärkeistä datoista internetin yli toisaalle mm. palo-/ilkivaltatapausten varalle.

Tietoturva ja tietosuoja

IT-ulkoistukseen voi sisällyttää lisäpalveluna myös tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä asioita. Seclan voi toimia esimerkiksi asiakkaan tietoturvavaltuutettuna.

Lisenssit

Seclanin kautta hoidamme tarvittaessa myös kaikki peruslisenssit kuten antivirusohjelmat ja kaikki Microsoft-lisenssit.

Laitteet

IT-ulkoistukseen voi sisällyttää lisäpalveluna myös tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä asioita. Seclan voi toimia esimerkiksi asiakkaan tietoturvavaltuutettuna.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme teille lisää.

Ota yhteyttä

Jäikö jokin askarruttamaan mieltä? Lähetä mailia tai soita!

Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihin