Konesalipalvelut

Konesalipalvelumme on suunniteltu tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman luotettava ja turvallinen ympäristö heidän liiketoimintaansa tukeville palvelimille. Olipa kyse sitten yhden palvelimen tai useamman palvelimen ulkoistamisesta, tarjoamme monipuoliset konesalipalvelut vastaamaan erilaisiin tarpeisiin.

Konesalimme sijaitsevat Tampereella ja Valkeakoskella, ja ne täyttävät Katakrin turvallisuusluokittelun IV (pääosin III) vaatimukset. Tämä takaa, että tilamme ovat korkealaatuisesti suojattuja ja täyttävät tiukimmatkin turvallisuusstandardit. Näin voimme tarjota asiakkaillemme paitsi tehokasta palvelinkapasiteettia myös huippuluokan tietoturvaa.

Tampereen ja Valkeakosken konesalimme ovat ihanteellisia myös julkisten palveluiden tuottamiseen yrityksille ja valtiolle. Näissä tiloissa voimme tarjota paitsi vankan teknisen perustan myös asianmukaiset turvallisuus- ja valvontajärjestelmät, jotka täyttävät alan tiukimmatkin standardit.

Asiakkaidemme tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja noudatamme tiukimpia tietosuojakäytäntöjä varmistaaksemme, että heidän liiketoimintansa tiedot ovat turvassa. Tarjoamme myös mahdollisuuden räätälöidä konesalipalvelut asiakkaidemme tarpeisiin sopiviksi, oli kyse sitten suuresta palvelinkeskuksesta tai pienemmästä palvelinkapasiteetista.

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja konesalipalveluistamme tai jos olet harkitsemassa palvelimesi luotettavaa ja turvallista ulkoistamista. Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset edellytykset menestyksekkääseen ja turvalliseen liiketoimintaan.

Peruspaketti sisältää

Räätälöidyssä ratkaisussa tarjoamme lisäksi

Katso myös

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme teille lisää.