Helpdesk / Työasematuki

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden Helpdesk –toimintojen ulkoistamiseen. Yleisin malli on tarjota kokonaisvaltainen tuki IT-asioiden huolehtimiseen. Koski asia sitten työasemaa, tulostinta, sähköpostia, palvelinyhteyksiä, jne. – aina soitto tai sähköposti meille. Näin asiakas saa yhden kontaktipinnan IT-asioita koskien.

Tämä helpottaa merkittävästi asiakasyrityksen arkea, sillä se vapauttaa resursseja keskittymään omaan ydinliiketoimintaan. Ulkoistamalla Helpdesk-toiminnot asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että heidän IT-infrastruktuurinsa toimii saumattomasti ja on ajan tasalla. Tarjoamme kokeneiden asiantuntijoidemme tuen varmistamaan, että kaikki ongelmat ratkaistaan nopeasti ja tehokkaasti.

Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme joustavia sopimusmalleja, joiden avulla asiakkaat voivat valita juuri heille sopivimman tukitason ja resurssien käytön. Olipa kyseessä sitten päivittäinen tuki, häiriötilanteiden hallinta tai projektinhallinta, olemme valmiina tukemaan asiakkaitamme.

Asiakkaiden ei tarvitse huolehtia IT-haasteista, sillä me olemme heidän luotettava kumppaninsa. Huolehdimme siitä, että kaikki järjestelmät toimivat moitteettomasti, ja tarjoamme proaktiivista tukea, jotta mahdolliset ongelmat voidaan ennakoida ja ratkaista ennen kuin ne vaikuttavat liiketoimintaan. Tämä kaikki tapahtuu taustalla, kun asiakkaamme voivat keskittyä omiin vahvuuksiinsa ja liiketoiminnan kasvattamiseen.

Peruspakettiin kuuluu:

Räätälöityyn ratkaisuun kuuluu esimerkiksi:

Katso myös

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme teille lisää.