Töihin Seclanille!

Oletko sinä seuraava seclanilainen?

Haluatko haastaa itsesi, kehittyä ja oppia koko ajan uutta? Haluatko mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön? Kiinnostaako mielekäs työ hyvässä tiimissä toimivilla työkaluilla? Meillä Seclanilla on tekemisen meininki. Seclan on monipuolinen ja ketterä ICT- talo Windowseineen ja Linuxeineen, verkkopuolta ja operaattoritoimintaa unohtamatta. Tänä vuonna Seclan täyttää jo 20 vuotta.

Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. 

Miksi Seclan?

Työmme ydin on vaikuttaa positiivisesti asiakkaidemme liiketoimintaan ja arkeen tietotekniikan avulla. Rakennamme IT-ympäristöjä, joilla helpotetaan ja tehostetaan organisaatioiden toimintaa ja mahdollistetaan liiketoiminnan kehitys asiakkaan voidessa keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Hiomme jatkuvasti myös omaa tekemistämme: järkeistämme alan totuttuja työtapoja ja luomme kaikkia osapuolia paremmin palvelevia palvelutuotantomalleja ICT-alalle.

ICT-ala muuttuu jatkuvasti ja sen takia sekä meillä että asiakkaillamme myös osaajien tarpeet muuttuvat. Suurimmaksi osaksi rekrymme ovat painottuneet teknisiin osaajiin osaamisalueina esimerkiksi konesali- ja alustaratkaisut, virtualisointiosaaminen, Linux-, MS ja Windows- sekä MacOS -osaaminen, Kubernetes ja konttiympäristöt, työasematuki- ja tietoliikenneosaaminen sekä verkko- ja tietoturvaratkaisut.

Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme myös asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelyä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Toivomme, että sinulla on kykyä luovaan ongelmanratkaisuun ja pyrit jatkuvasti parempaan. Toimit järjestelmällisesti, kommunikoit sujuvasti ja viet rohkeasti tiimin toimintaa eteenpäin. Roolisi voi muodostua osittain oman teknologisen osaamisesi ja mieltymystesi mukaiseksi.

Yrityskulttuuri meillä on varsin rento ja vapaa, ja sellaisena sen haluamme pitää. Seclanilla on matala hierarkia ja tiimityöskentely on paljolti vapaamuotoista ja avointa. Sekä huumori että vaatetus ovat Seclanin toimistolla myös rennomman puoleisia. Mukaan mahtuu kaikenlaisia osaajia. Meillä saa ja pitää kysyä, kyseenalaistaa, kehittää ja kehittyä.

Vaikka meillä ei tällä hetkellä olisikaan varsinaista rekryä päällä, olemme aina kiinnostuneita innostuneista ja kehittymishaluisista henkilöistä ohjelmistokehittäjistä arkkitehteihin, projektipäälliköihin, IT-infra-asiantuntijoihin, tiedonhallinnasta kiinnostuneisiin ja vaikka mihin. Meitä kiinnostaa sekä uransa alkuvaiheessa olevat osaajat ja tulevaisuuden talentit, että jo pidempään työskennelleet asiantuntijat tai sellaiseksi
haluavat. Vakituisten työpaikkojen lisäksi meiltä voi kysellä myös harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja.

Asiakaslähtöisen toimintakulttuurin, asiantuntevien kollegoiden sekä vaativien ja mielekkäiden työtehtävien lisäksi haluamme Seclanilla pitää työntekijöistämme hyvää huolta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuoliset työsuhde-edut sisältäen mm. kattavan työterveyshuollon, täyden lounasedun palkan päälle, liikuntasetelit, hierontaedun sekä hammashoitoedun. Järjestämme myös aika ajoin yhteisiä illanviettoja.

Työskentely on mahdollista Seclanin Tampereen tai Valkeakosken toimistolta tai myös joustavasti etätyöskentelynä. Joustavien työ- ja loma-aikojen ja etätyöskentely-mahdollisuuksien avulla työn ja muun elämän yhteensovittaminen on meillä helppoa. Meillä pääset oikeasti myös vaikuttamaan omaan työhösi ja koko organisaatiomme toimintaan. Yhdessä kasvamme ja loistamme.

Jos kiinnostuit, niin hae meille jo tänään! Meille voi aina laittaa avoimen hakemuksen ja CV:n alla olevalla lomakkeella tai osoitteeseen rekry@seclan.com

Avoin hakemus