Tiedosto- ja varmistuspalvelut

Tarjoamme monipuolisia tiedosto- ja varmistusratkaisuja yritysten tarpeisiin. Tarjoamme esimerkiksi Microsoft Active Directory -ympäristön tiedostonjakopalveluineen tai helpon ja kätevän Dropbox-pilvipalvelu -tyylisen tiedostopalvelun turvallisesti Seclanin konesalista käsin.

Varmistusratkaisussa yleisin mallimme on varmistaa Seclanin konesalissa olevat sovitut palvelimet/palvelut päivittäin sekä säilyttää varmistuksia siten, että asiakkaalla on mahdollisuus päästä aina kuukauden takaiseen tilanteeseen. Tarjoamme myös ns. etävarmistuspalveluita, joissa yrityksen data varmistetaan internetin yli Seclanin konesaliin. Tarvittaessa otamme pelkästään vastuu- ja raportointiroolin asiakkaan varmistusympäristöstä.

Ovatko sinun yrityksesi tiedosto- ja varmistusasiat kunnossa?

M365 Varmistuspalvelu

Seclanin tarjoama Microsoft M365 varmistuspalvelu on asiakkaan pilven yritysympäristön turvaamista, jossa tieto turvataan Seclanin omiin konesaleihin Suomessa. Tietoturva on ajankohtaista jokaiselle yritykselle.

Mitä M365 varmistuspalvelu sisältää?

Seclanin M365 varmistuspalvelu tarkoittaa pilviympäristön automaattista varmuuskopiointia. Se sisältää räätälöitävissä olevia ratkaisuja yrityksen tai käyttäjäkohtaisten tietojen turvallisuuden takaamiseksi.

Palvelu takaa tärkeimpänä datan, tiedostojen ja sähköpostien säilyttämistä ja palautusmahdollisuuksia. Varmistuspalvelun avulla tietoturvariskit pienenevät ja kriittisen tiedon säilyminen mahdollistetaan 100 %:sti Seclanin varmistuspalvelulla.

Lisää tietoa Seclanin M365 varmistuspalvelusta ja sen mahdollisuuksista:

Perus tiedostopalvelu sisältää:

Perus varmistuspalvelu sisältää:

Katso myös

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme teille lisää.