SECLAN – IT-palveluiden asiantuntija

Seclan Oy on vuonna 2002 perustettu tamperelainen IT-alan yritys.

Tuotamme, kehitämme ja rakennamme tietoteknisiä kokonaisratkaisuja yrityksille ja yhteisöille. Yritystoimintamme kasvaessa olemme panostaneet palveluidemme laatuun ja siihen, että asiakas saa IT-palvelunsa meiltä edulliseen ja kustannustehokkaaseen hintaan.

Panostamme toiminnassamme asiakkaiden yksilölliseen palveluun. Emme tarjoa hypeä vaan testattuja ja toteutuneita ratkaisuja, jotka maksavat itsensä takaisin hyvin lyhyessä ajassa.

Tahtotilamme on olla asiakkaalle arvokas kumppani yhä kovenevissa kilpailutilanteissa. Haluamme luoda vakaan pohjan yhteiselle menestykselle. Anna meidän huolehtia ja tehostaa IT-ympäristösi hallintaa, niin voit paremmin keskittyä yrityksesi ydinosaamiseen.

Turvallinen yhteistyökumppani

Palvelumme toteutetaan luotettavasti ja joustavasti. Meillä on kaksi erillistä konesalia (Tampere; ja Valkeakoski, joka täyttää KATAKRI (2015) STIII -tason), jotka yhdessä mahdollistavat palveluiden vuokrauksen ja ulkoistamisen erittäin luotettavasti. Tulevaisuudessa Seclan Oy vahvistaa edelleen omaa jalansijaansa erityisesti Tampereen seudulla ja ympäristökunnissa.

Kilpailukykyä ja kustannussäästöä

Seclan Oy on IT-palveluiden asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen kustannustehokkaan ja helppohoitoisen IT-ympäristön. Haluamme ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tarjota tarpeisiinne helposti toteutettavia ratkaisuja, jotka näkyvät heti kustannussäästöinä ja kilpailukyvyn kasvuna.

Yksilöllinen palvelu

Meiltä saat yksilöllistä ja luotettavaa palvelua. IT-alan asiantuntijamme auttaa löytämään oikeat ratkaisut, jotka tukevat liiketoimintanne ongelmatonta kehittymistä. Tahtotilamme on olla asiaalle arvokas kumppani yhä kovenevissa kilpailutilanteissa. Haluamme luoda vakaan pohjan yhteiselle menestykselle. Anna meidän huolehtia ja tehostaa IT-ympäristösi hallintaa, niin voit paremmin keskittyä yrityksesi ydinosaamiseen.