Lisenssit ja laitteet

Laajasta laitevalikoimastamme löytyvät palvelimet, työasemat, muut laitteet ja lisenssit, jotka vastaavat monipuolisiin liiketoiminnallisiin tarpeisiin. Edustamme useita arvostettuja valmistajia, kuten HP, IBM, Lenovo, Microsoft, Fortinet, Aruba ja F-Secure, mikä mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja.

Asiantuntemuksemme kattaa niin laitteiden kuin ohjelmistojenkin osa-alueet, ja voimme auttaa sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi parhaiten soveltuvat vaihtoehdot. Olitpa sitten hankkimassa uusia palvelimia liiketoiminnan laajentuessa, päivittämässä työasemakantaasi tai tarvitsemassa tietoturvallisia ratkaisuja, meillä on osaaminen ja valikoima vastaamaan odotuksiasi.

Tarjoamme joustavia hankintamalleja asiakkaillemme. Voimme myydä laitteet suoraan, ja mikäli jatkuvan päivityksen tarve on vaihtelevaa, tarjoamme myös vuokrausvaihtoehdon kuukausihinnalla. Tämä mahdollistaa sen, että organisaatiosi voi pitää laitekantansa aina ajan tasalla ilman suuria alkuinvestointeja.

Perusajatuksemme on tarjota asiakkaillemme palvelu laitteen sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, että keskitymme tarjoamaan ratkaisuja, jotka tukevat liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaamme maksavat siis vain niistä palveluista joita he todella tarvitsevat ja voivat luottaa siihen, että laitteet ja ohjelmistot toimivat moitteettomasti taustalla. 

Kun olet hankkimassa laitteita tai ohjelmistoja, kannattaa kysyä ajankohtainen tarjous meiltä

Katso myös

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme teille lisää.