Pilvipalvelut

Tarjoamamme palvelut tuotetaan omista konesaleista Pirkanmaalla. Pilvipalvelut tai pilvipalveluihin rinnastettavat palvelumme nojautuvat pääosin erilaisiin open source ohjelmistoihin. Pyrimme jatkuvasti optimoimaan palvelininfrastruktuuriamme tarjotaksemme asiakkaillemme parasta mahdollista suorituskykyä ja käytettävyyttä. Asiakasyritykset voivat luottaa siihen, että data säilyy turvallisesti ja on helposti saatavilla tarpeen vaatiessa.

Panostamme vahvasti avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin tarjotessamme pilvipalveluitamme. Tämä mahdollistaa joustavuuden ja skaalautuvuuden asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Käytämme avoimen lähdekoodin ratkaisuja, jotka ovat vakiintuneita ja tunnettuja niiden luotettavuudesta ja turvallisuudesta.

Olemme valmiina vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin niin konesalipalveluiden kuin pilvipalveluidenkin osalta. Olipa kyse sitten laajamittaisista IT-infrastruktuurimuutoksista, pilvipalveluiden integroinnista tai konesalin ylläpidosta, meillä on tarvittava asiantuntemus ja resurssit.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää siitä, miten voimme tukea juuri sinun organisaatiotasi. Olipa kyse sitten konesalitoimittajan valinnasta pilvipalvelullesi tai tarpeidesi mukaisten ratkaisumallien kartoittamisesta, olemme täällä auttamassa. Yhdessä voimme rakentaa vahvan ja joustavan IT-infrastruktuurin, joka tukee liiketoimintasi kasvua ja kehitystä.

it-palvelut

Katso myös

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme teille lisää.