Asiakkaitamme

Konesalipalvelut

Tarjoamme monipuolisia konesaliratkaisuja yhden tai useamman palvelimen luotettavaan ja turvalliseen ulkoistamiseen.

Tampereen ja Valkeakosken konesalimme täyttää Katakrin turvallisuusluokittelun IV (pääosin III) vaatimukset ja soveltuu täten tuottamaan julkisia palveluita yrityksille ja valtiolle.

Peruspakettimme sisältää

Räätälöidyssä ratkaisussa tarjoamme lisäksi

Protect ja Seclan yhteistyöhön

Protect tarjoaa monipuolisia yritysten turvallisuuteen, laatuun ja johtamiseen liittyviä palveluja. Protectin asiakkaiden toimintaa ohjaa useat lait ja standardit, joiden vaatimusten täyttymisen varmistamisessa ja toimintaan integroimisessa

Lue »

Jätä yhteydenottopyyntö jo tänään!

Sinua palvelee

Myyntipäällikkö

Aleksi Vierikko

SECLAN – IT-palveluiden asiantuntija

Seclan Oy on vuonna 2002 perustettu tamperelainen IT-alan yritys.

Tuotamme, kehitämme ja rakennamme tietoteknisiä kokonaisratkaisuja yrityksille ja yhteisöille. Yritystoimintamme kasvaessa olemme panostaneet palveluidemme laatuun ja siihen, että asiakas saa IT-palvelunsa meiltä kilpailijoita edullisempaan hintaan.

Panostamme toiminnassamme asiakkaiden yksilölliseen palveluun. Emme tarjoa hypeä vaan testattuja ja toteutuneita ratkaisuja, jotka maksavat itsensä takaisin hyvin lyhyessä ajassa.

Tahtotilamme on olla asiakkaalle arvokas kumppani yhä kovenevissa kilpailutilanteissa. Haluamme luoda vakaan pohjan yhteiselle menestykselle. Anna meidän huolehtia ja tehostaa IT-ympäristösi hallintaa, niin voit paremmin keskittyä yrityksesi ydinosaamiseen.