Lännen MCE Group valitsi Seclanin konesalitoimittajakseen

Lännen MCE Group on kansainvälisesti toimiva kokonaistaloudellisten ja ympäristöystävällisten kaupunki-, infra- ja vesirakentamisen monitoimisten kone- ja laiteratkaisujen kehittäjä ja tuottaja. Lännen MCE:n tarjoamat ratkaisut tehostavat kaupunki-, infra- ja vesirakentamisen konekaluston käyttöasteita pienentäen samalla kustannuksia sekä ympäristörasitusta.

Lännen MCE Groupiin kuuluvat Suomessa Lännen MCE Oy, Lännen Tractors Oy, Aquamec Oy ja osakkuusyhtiö Mecalift Oy sekä Ruotsissa Lännen Tractors AB ja Lundberg Hymas AB. Pääkonttori sijaitsee Loimaalla.

Lännen MCE Groupilla on Seclanilta konesalipalvelut virtuaalipalvelimineen, varmistuksineen sekä palomuuripalvelut VPN-yhteyksin. Lännen MCE Groupin puolella yhteistyöstä Seclanin kanssa vastaa paljolti Risto Hämäläinen, System Specialist, Lännen Tractors Oy. Hämäläinen kertoo hieman Lännen MCE Groupin ja Seclanin yhteistyöstä ja sen taustoista.

”Lännen MCE Groupin yrityksillä Suomessa ja Ruotsissa oli aiemmin eri ERP-järjestelmät eri konesaleissa. Vuonna 2019 synergiaa kehitettäessä uudeksi ERP:ksi valikoitui Monitor ERP-järjestelmä. Monitoriin valintaan vaikutti osaltaan, että kahden Ruotsin yrityksemme käytössä oli jo Monitor. Samalla keskitimme Groupin ERP-toiminnot yhteen konesaliin, Monitorin suosituksesta konesalitoimittajaksi valikoitui Seclan, jolla on kaksi omaa konesalia. Samalla alkoi yhteistyö, joka on ollut hedelmällistä alusta asti”.

”Seclanin valinta ERP:iin liittyvien IT-ratkaisujen toimittajaksi oli hyvä päätös. Yhteistyö Lännen MCE Groupin Seclanin ja Monitor ERP:n kesken on ollut saumatonta ja toimivaa sekä apua olemme saaneet tarvittaessa viipymättä. Lännen MCE Groupille on tärkeää, että palvelinalustat ovat luotettavia, joustavia ja toimivia. Seclanin toimittamat IT-ratkaisut ovat olleet näitä kaikkia. Palvelut ovat vastanneet odotuksiamme hyvin ja muutospyyntöihin on reagoitu nopeasti.”, Hämäläinen kehuu. Hän myös lisää, että ”Toimivat järjestelmät ja niiden joustavat alustat ovat luonnollisesti menestyvissä yrityksissä pakollisia. IT ei ole pelkkää sisäistä liiketoiminnan tukea. Sen avulla me voimme myös parantaa kilpailukykyämme. Moderni ja tarkoituksenmukainen IT-ympäristö tarjoaa etuja yrityksille sekä niiden asiakkaille, toimittajille ja muille kumppaneille. Nämä asiat nousevat esiin yhä useammin neuvotteluissa”, Hämäläinen päättää.

Hämäläinen jatkaa vielä, että ”Olemme kokeneet yhteistyön Seclanin kanssa mutkattomaksi ja toimivaksi. Reagointi tarpeisiin on kiitettävän ripeää ja asiantuntevat ratkaisut ovat löytyneet kaikkiin murheisiin. Palvelu on ollut asiantuntevaa ja nopeata. Seclanin palveluita voi kyllä hyvillä mielin suositella muillekin”.

Yrityksille virtuaali- ja konesalipalveluiden hankkimisen etuja ovat skaalautuvuus ja joustavuus. Paras teknologia ja osaaminen ovat heti käytössäsi. Palveluiden hankkiminen ei myöskään vaadi raskaita investointeja. Yritys voi myös paremmin keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Omasta palvelimesta kannattaa pyrkiä eroon, ellei ole varma siitä, että kykenee huolehtimaan sen toimivuudesta itse paremmin kuin siihen tarkoitetut konesaleja ylläpitävät yritykset. Mikäli palvelimen ylläpitoa ei hoideta kunnolla, yrityksessä todennäköisimmin koetaan ohjelmiston käytettävyysongelmia, käyttökatkoksia tai tietoturvaongelmia.

Seclanin myyntipäällikkö Aleksi Vierikko kertoo, että ”haluamme olla asiakkaillemme enemmän kuin IT-toimittaja – haluamme olla pitkäaikainen ja luotettava kumppani, jonka puoleen kääntyä”. Kun valitset Seclanin kumppaniksesi, varmistat, että saat tarpeisiisi turvallisen, joustavan ja laadukkaan kokonaisuuden, joka tuottaa lisäarvoa liiketoimintasi tarpeisiin.

LMCE Group

Kiinnostuitko palveluistamme?

Autamme mielellämme jos sinulla on jotain kysyttävää.