Polytronic valitsi Seclanin IT-palvelutoimittajaksi

Suomen suurin ja merkittävin stanssinvalmistaja, Valkeakoskella toimiva Polytronic luottaa Seclanin IT-osaamiseen tietoteknisten järjestelmien toimittajana ja ylläpitäjänä. Polytronic on perustettu jo 1986 ja on Suomen ensimmäinen laserleikkaaja stanssinvalmistukseen. Yritys on myös edelläkävijä uusien teknologioiden käyttöönotossa. Polytronicin toimintaa ja konekantaa kehitetään jatkuvasti alan tehokkaimpien ratkaisujen avulla. Yrityksen henkilöstömäärä on 17 henkilöä.

Seclan toimittaa Polytronicille palvelin- ja verkkolaiteinfrastruktuurin ylläpito- ja valvontapalveluita sekä Internet-yhteyden. Polytronic halusi paikallisen ja ketterän IT-toimijan, joka hallitsee sekä Windows- että Linux-palvelinosaamisen, joten Seclan oli erittäin sopiva valinta täyttämään nämä vaatimukset ja tarpeet.

Tietoliikenneyhteyden erikoisuutena Seclan otti viime vuonna käyttöön Valkeakosken Säterin vanhalla tehdasalueella sijaitsevan n. 130 m korkean betonivalupiipun, josta tarjotaan nopeita ja laadukkaita Internet-yhteyksiä langattomasti. Internet-yhteyksien tarjoaminen Säterin piipusta sopii luonnollisesti hyvin, koska Seclanin Valkeakosken konesali on juurikin piipun läheisyydessä. Pääyhteyden lisäksi ehdotetaan asiakkaalle aina myös 4G- tai 5G-varayhteyden ottamista Seclanilta. Polytronic on ollut erittäin tyytyväinen ”Seclan Piippunetti”-yhteyden nopeuteen ja toimivuuteen.

Kriittisen liiketoimintatiedon turvaamiseen Polytronicille otettiin käyttöön ”Seclan Holvi”-varmistuspalvelu, joka varmistaa tietoturvallisesti tiedon Internetin läpi Seclanin konesaliin. Varmistusresursseja sekä tietoliikenneyhteyttä säästetään huomattavasti käyttämällä tehokasta ”De-duplikointi”-tekniikkaa. Tärkeänä osana palvelua Seclan vastaa myös Polytronicin liiketoimintakriittisten palvelinten ylläpidosta ja valvonnasta.

Polytronicin hallituksen puheenjohtajan Juho Kuusisen mukaan yhteistyö Seclanin kanssa sujuu sovitusti ja saumattomasti ilmaan minkäännäköistä hankausta. Hän on mielissään ja sanookin, että ”kaikki toimii muuten oikein hyvin”. Kuusisen mielestä on myös järkevää, että ”voimme käyttää paikallista osaamista ja tuki on tarvittaessa nopeasti läheltä saatavissa”.

Kuusinen sanoo, että ”meille Seclan on ollut laadukas ja kustannustehokas IT-yhteistyökumppani ja oman kokemukseni perusteella voin suositella Seclania myös muillekin teollisuusalan yrityksille”. Seclanin toimitusjohtaja Marko Virtanen ja myyntipäällikkö Aleksi Vierikko ovat myös mielissään yhteistyön sujuvuudesta. Toimiva yhteistyö asiakkaan kanssa ja Seclanin ydinosaaminen ovat Seclanin liiketoiminnan kulmakiviä asiakkaan IT-kumppanina toimiessa.

Polytronic Oy

Kiinnostuitko palveluistamme?

Autamme mielellämme jos sinulla on jotain kysyttävää.